Hey! Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn website! :D

Ben je opzoek naar een leuke site? Wil je een moderne, frisse website zonder veel gedoe?

Neem dan eens een kijkje naar mijn diensten:

  1. Website design en ontwikkeling. In samenwerking met een grafisch vormgever wordt er op basis van u wensen een website ontwikkeld.
  2. Website hosting. Omdat u niet wilt gaan zoeken naar een snelle hosting partij om je website hoog in de ranking van Google te krijgen, zullen wij er voor zorgen dat u website altijd snel bezocht kan worden!
  3. Website onderhoud. Zoals elke auto heeft ook u website onderhoud nodig om soepel te kunnen draaien. Dus is u site toe aan wat onderhoud of wil je liever een nieuwe versie van je website, neem dan contact op!
  4. Blog. Heeft u altijd al willen bloggen maar loopt u vast bij het begin? Geen probleem, ik help u met het opzetten en maken van een blog waarmee u daarna gemakkelijk blog berichten kunt gaan schrijven!

Verder werk ik met een jong bedrijf, gespecialiseerd in promo artikelen waar bijvoorbeeld t-shirts bedrukt kunnen worden. Hierdoor kan ik het complete plaatje aanbieden zodat we samen u onderneming naar een hoger level brengen.

Round The Web ontwikkeld zijn websites altijd met de laatste technieken wat er voor zorgt dat u website of blog altijd helemaal up-to-date is bij oplevering.

Kijk eens naar mijn portfolio! :)